Online School voor Drone Piloten – Opleiding Drone Piloot

Flanders Drones, een online school voor drone piloten - opleiding voor drone piloten - en een drone luchtarbeid bedrijf
Vergunning nr: 0003/Auth/002

 

Bij Flanders Drones - opleiding voor drone piloot  kan je terecht voor:

  • Bij onze online school voor drone piloten - online opleiding voor drone piloot : opleiding  tot Professioneel Drone piloot: wij helpen u de nodige competentie te verkrijgen en om de officiële examens met succes af te leggen, zowel in klasse 1 en/of klasse 2 (zie keuzehulp)
  • Luchtarbeid (foto / video / inspectie / bewaking /landbouw ...) met één van onze professionele, ingeschreven en gehomologeerde drones, en uiteraard gelicencieerde piloten.

1/ Schrijf je in bij de online school voor drone piloten - opleiding drone piloot

Studeer Online, waar en wanneer je wil, aan je eigen tempo, aan een zeer gunstige prijs.

Opleiding in zelf studie voor Drone (RPAS) piloot.

Bij Flanders Drones studeer je de theorie online, waar en wanneer je wil en volledig volgens je ritme. Je beschikt over cursussen, testexamens, instructeurs en je medestudenten om je te helpen via een forum.  De cursussen zijn volledig, leerrijk, voorzien van kleuren in functie van het belang van de inhoud, met links naar Youtube filmpjes, Wikepedie artikelen, Tevens op het einde van de les een link naar een afdrukbaar PDF document met korte inhoud.  Zo kan je vlak voor het examen nog alles eens vlug doornemen.

Geen tijd van je werkschema verloren, geen verplaatsingen. Kan op je computer, smartphone of tablet ... en je kan altijd rekenen op een volwaardige instructeur.

De online school voor drone piloten - opleiding drone piloot - doet alle examens van het Directoraat Generaal van de LuchtVaart (DGLV) en Flanders Drones, de online school voor drone piloten past zijn  cursussen en testexamens op naar deze ervaring.  Na ieder examen wordt een braindump georganiseerd en de nodige aanpassingen uitgevoerd.

  Gegarandeerd succes.

Een klein voorbeeld : september 14 2018 : 7 kandidaten voor het practisch examen : 1 klasse 1, 6 klasse 2 : iedereen geslaagd.

Zowel voor je theoretische opleiding voor drone piloot als nadien bij je praktijk opleiding staan wij in voor een sterk gepersonaliseerde aanpak. Onze unieke basis principes:

Flanders Drones, online school voor drone piloten - opleiding drone piloot - is altijd bereikbaar.

Tijdens studie van de theorie (op je computer, laptop, tablet of gsm) zal je vroeg of laat vragen hebben. Je kan ons altijd bereiken via onze contactgegevens, wij helpen je met plezier verder, ook 's avonds, ook in het week-end... zonder meerkost.

Mét garantie!

Onze on-line cursus is opgebouwd door specialisten, zowel in luchtvaart als pedagogisch. Na het volgen van alle zelfstudie lesmodules heeft u een zeer grote kans tot slagen voor het theorie examen. Mocht u niet slagen, dan kan u de cursus volledig gratis opnieuw volgen, tot u met succes slaagt bij DGLV!

Bij Flanders Drones, online school voor drone piloten : één instructeur voor één leerling.

Hiervoor hebben we een zeer groot terrein in de buurt van Kortrijk,  goedgekeurd door het DGLV. 

2/ Drone werken foto video landbouw immobilien

Flanders Drones heeft een vergunning klasse 1, dit wil zeggen dat wij mits de nodige aanvragen te doen bij de bevoegde instanties (het Directoraat Generaal van de LuchtVaart - DGLV), uw professionele drone opdracht kunnen uitvoeren in alle omstandigheden.

  • Foto
  • Video
  • Opmetingen
  • Landbouw
  • Publiciteit
  • Inspectie
  • Bewaking
  • enz.

Voor de professionele fotografen: wij zijn hun piloten, met onze drones, hun taak zal dan zijn om de camera te bedienen (met de tweede afstandsbediening).

[contact-form-7 404 "Not Found"]