Gratis Materiaal NL

Gratis Proef Cursus.

Sommigen van jullie willen graag wel eens een proefhapje nemen uit onze cursussen.

Dat kan!  Door je gratis in te schrijven.

Je email adres wordt dan je login, je kiest zelf een paswoord.  Met deze login en paswoord kan je via het menu LOGIN inloggen.

Daarna kies je, opnieuw onder het menu LOGIN, “Voorbeeld Theorie

Dit geeft je al een voorsmaakje van de moeilijkheids- of liever gemakkelijkheidsgraad van de leerstof.  Deze leerstof is best toegankelijk voor iedereen zelfs zonder enige ervaring in de luchtvaart.  Wat uiteraard niet wil zeggen dat je je vergunning zo maar zal krijgen.

Het grote obstakel is dat je in ieder vak: REGLEMENTEN – METEO – COMMUNICATIE – HUMAN PERFORMANCE, elk 75% moet halen.  Er zijn 16 vragen per vak, dus je mag er maar 4 mis hebben.

Echter, je kan bij ons proefexamens doen: er zijn 200 vragen beschikbaar.  Sommige zijn door ons opgesteld, andere komen rechtstreeks uit de vorige examens van het DGLV.

Ieder proefexamen telt 16 vragen,  net als het echte.  Je kan echter verschillende keren hetzelfde examen afleggen, de vragen worden random gekozen uit een brede waaier aan vragen. (*) het gratis voorbeeld telt maar 2 lessen en kent maar 3 examenvragen.

Bovendien krijg je na het voltooien van het examen een uitslag, met evaluatie van je antwoorden en bijkomende uitleg.

Met de nodige inzet is er dus een bijna quasi garantie op succes.  Bovendien mag je de cursus gebruiken zolang je wil, eventueel voor een tweede poging.

Onze proefexamens : uw garantie op succes!

Gratis lidmaatschap

Registreer je voor onze gratis proef cursus.

Prijs: € 0!

Join Now Button